Швидкий і безшовний Wi-Fi для всього дому
≈ 4 хвилини читати

Mesh-систем з підтримкою новітнього стандарту TP-Link – Deco P9 2-Pack і 3-Pack. 

Вони розраховані на великі приміщення, адже забезпечать користувачам високу швидкість, вражаючий радіус дії Wi-Fi сигналу і допоможуть створити стабільну бездротову мережу без мертвих зон навіть у дуже великому будинку.

TP-Link Deco P9 призначений для розгортання Mesh-мережі із поєднанням потужного двохдіапазонного Wi-Fi та Powerline. Вона забезпечує якісне покриття навіть там, де не використовується звичайна Mesh-система - оскільки ця модель допомагає зв'язати за допомогою Powerline і кожен із модулів між собою за допомогою електричної проводки. В результаті ви отримали якісну Wi-Fi мережу без мертвих зон. Така особливість дозволила суттєво збільшити швидкість мережі та налагодити абсолютно безшовне покриття по всій потрібній території. Тому і швидкість мережі стала набагато вище порівняно з використанням лише Wi-Fi. 


У  Mesh-систем TP-Link Deco P9багато спільного: дизайн, гігабітні порти, можливість підключення до 100 пристроїв, підвищена потужність Wi-Fi сигналу, а також сумісність із Amazon Alexa, технології MU-MIMO, AP Steering, Band Steering, Beamforming, QoS; оснащені гігабітними портами RJ45, модулем Bluetooth 4.2, забезпечують швидкість до 1167 Мбіт/с.

Швидкі налаштування здійснюються через фірмовий додаток Deco для ОС Android і iOS.

Для додаткової безпеки присутня функція батьківського контролю: вона дозволяє об’єднувати пристрої дітей у спеціальні профілі, на яких можна встановити ліміти часу на використання інтернету та обмежити доступ до небажаних сайтів.

Особливості кожної з моделей:

Deco P9 поставляється комплектом з 3 модулів і поєднує в собі дводіапазонний Wi-Fi і Powerline. Технологія Powerline використовує електропроводку вашого будинку для більш стабільного з'єднання між пристроями Deco, долаючи стіни і інші перешкоди, що дозволяє збільшити швидкість мережі і отримати безшовне покриття.

Гібридна домашня система збільшує покриття до 560 м2 завдяки спільному використанню дводіапазонного Wi-Fi і Powerline. 

Модулі Deco працюють разом для створення єдиної мережі. При переміщенні по будинку ваш смартфон або планшет автоматично підключиться до модуля Deco з найкращим сигналом, що дозволить насолодитися безшовним Wi-Fi.


Система DECO-P9-2-PACK покриває сигналом до 370 квадратних метрів.

З TP-Link Deco P9 будуть усунуті всі зони зі слабким сигналом. Більше не потрібно шукати місця зі стабільним сигналом Wi-Fi, оскільки він буде скрізь. Всі присутні модулі Deco розгорнуть єдину мережу. І при русі по дому або офісу Ваш мобільний гаджет буде автоматично підключатися до того модуля Deco, який в даній точці роздає найкращий сигнал. Таким чином, формується безшовний Wi-Fi.

Швидкість мережі буде втричі вищою порівняно з пристроями попереднього покоління. 


Гарних продажів! 

Наступна стаття
Недорогий професійний настільний монохромний принтер для економічного високоякісного монохромного друку
Цей високопродуктивний пристрій оснащений функціями безпеки, підтримкою мобільного друку та цифровою світлодіодною технологією та є ідеальним вибором для окремих користувачів або невеликих робочих груп. Двосторонній друк, енергозберігаючі функції та додатковий тонер високої ємності дозволяють знизити експлуатаційні витрати.
Детальніше