Новинки ноутбуків та моноблоків ASUS - гнучкі можливості адміністрування та продуктивність сучасного рівня
≈ 6 хвилин читати

Шановні партнери!

В асортименті МТІ з'явилися довгоочікувані новинки від компанії ASUS. Ознайомтеся детальніше із надходженнями:

Цей ноутбук розроблявся для ресурсомістких завдань. До його конфігурації можуть входити потужний процесор Intel, професійного класу відеокарта NVIDIA RTX, швидкісні накопичувачі твердотільні і до 64 гігабайт оперативної пам'яті. 

Тому він здатен з легкістю впоратися зі складним багатопотоковим навантаженням, типовим для робочих станцій: рендеринг, візуалізація, моделювання, аналіз даних.




За допомогою гнучкого персоналізованого інноваційного інструменту ASUS Dial, що є апаратним контролером для точного та швидкого управління різними параметрами в креативних додатках, можна нестандартно організувати управління ноутбуком. Зміна розміру пензля, налаштування прозорості шару, моментальне скасування останньої операції – всього доступно більше 70 різних команд та дій, включаючи загальносистемні (налаштування яскравості екрану та гучності звуку, вертикальний скролінг). На даний момент інструмент ASUS Dial вже сумісний із чотирма популярними програмами Adobe (Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic та After Effects), і в найближчому майбутньому сфера його застосування лише розширюватиметься.

Повноцінний комплект сучасних інтерфейсних портів дозволяє легко підключити до ProArt Studiobook Pro 16 OLED всю необхідну периферію, а сам ноутбук - до комп'ютерної мережі. В наявності Thunderbolt 4 (роз'єм USB-C), USB 3. 2 Gen2 Type-C (з електроживленням Power Delivery та режимом DisplayPort), роз'єм RJ-45 для провідної мережі (Gigabit Ethernet), HDMI-порт новітньої версії 2. 1 та слот для карт пам'яті SD Express 7. 0. Вбудований бездротовий модуль відповідає стандарту Wi-Fi 6.

Вбудована аудіосистема ноутбука відмінно підходить і для обробки мультимедійного контенту, про що свідчить сертифікація фірми Harman Kardon. Ноутбуком підтримується технологія DTS, яка перетворює будь-який вихідний аудіоматеріал у мультиканальний формат.

Це акуратний невеликий настільний комп'ютер. Він стане відмінним інструментом для будь-якого бізнесу, тому що не займає багато місця, має просте управління і оснащений різноманітними слотами підключення. В процесі навчання такий гаджет також не стане зайвим: ви зможете підключити до нього демонстраційне обладнання або ж використовувати сам моноблок як екран для презентації (підставка забезпечує зручне положення техніки під будь-яким кутом).


Моноблок має сенсорний екран, що спрощує експлуатацію можливістю альтернативного способу управління комп'ютером. Дисплей підтримує технологію 10-точкового торкання, тому ви з легкістю зможете маніпулювати пристроєм в процесі роботи, ігор, перегляду фільмів, інтернет-серфінгу.
Представлена ​​модель оснащена якісною начинкою, щоб забезпечити швидку реакцію на команди, запобігти збоям в системі і максимально економно витрачати енергію. З цими завданнями справляється процесор Intel Celeron N4000, відеочіп Intel UHD Graphics і оперативна пам'ять DDR4.

Одна з переваг моноблочного комп'ютера - велика кількість портів підключення. У розпорядженні 4 слота USB 3.1, мережевий порт LAN RJ-45, HDMI, VGA, пара роз'ємів COM і зручний кардрідер. Така різноманітність дозволяє підключати до ПК демонстраційне обладнання, пристрої для сканування, техніку минулого покоління.

В конструкції використана система охолодження без застосування вентилятора, тому моноблок працює максимально безшумно.

З приводу замовлення та специфікації доступних моделей ProArt Studiobook Pro 16 OLED, моноблок AiO V161GA звертайтеся до наших менеджерів. 

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Нова серія комутаторів EnGenius із підтримкою хмари
Завдяки розширеному управлінню комутатори EnGenius підвищують продуктивність мережі, щоб дозволити компаніям зосередитися на розвитку свого бізнесу. Оптимальна продуктивність, корпоративні функції та хмарне керування за цінами, доступними для малого та середнього бізнесу.

Детальніше