Інтернет-центри Keenetic Hero 4G і Runner 4G - доступ до 3G/4G завжди і будь-де
≈ 3 хвилини читати

Пропонуємо моделі Інтернет-центрів Keenetic вбудованим LTE-модемом під SIM-карти любого оператора , щоб підключатись до мобільного інтернету будь-де:

  • Keenetic Runner 4G KN-2210 - найдоступніша модель у лінійці із вбудованим LTE/4G/3G-модемом Qualcomm Snapdragon X5, куди можна вставити SIM-картку будь-якого оператора, щоб під'єднатися до мобільного інтернету на дачі або у торговій точці, в орендованій квартирі або офісному центрі. 
Тут є резервування інтернету через декількох провайдерів і режим WISP, VPN-клієнти (і навіть сервери) по всім протоколам, хмарне управління через сервіс KeenDNS, VLAN'и і сегментація, фільтрація контенту і батьківський контроль, гостьова мережа і розклад роботи. Для розширення покриття бездротової мережі Runner 4G готовий до ролі контролера Mesh Wi-Fi-системи Keenetic.

  • Keenetic Hero 4G KN-2310 - гігабітний інтернет-центр з вбудованим модемом LTE / 4G / 3G, дводіапазонним Mesh Wi-Fi AC1300, двоядерним процесором, 5-портовим Smart-комутатором і портом USB.
Для роботи на великій відстані від базових станцій замість доданих кімнатних LTE-антен передбачена установка опціональною вуличної MIMO-антени. В іншому, це гігабітний інтернет-центр з Mesh Wi-Fi класу AC1300 для тих, кому важливі висока швидкість маршрутизації, локальної мережі і VPN-з'єднань, USB-опції, додатки і взагалі вся функціональність KeeneticOS.
Оптимальний варіант для мережевих накопичувачів, смарт-телевізорів і потокової передачі 4К-відео.



За інформацією звертайтесь до менеджера нашої компанії. 

Бажаємо Вам вдалих продажів!

Наступна стаття
Новинки ноутбуків та моноблоків ASUS - гнучкі можливості адміністрування та продуктивність сучасного рівня
ПК розроблені для професіоналів, яким потрібна додаткова потужність та багатозадачність.
Детальніше