Аксесуари для комфорту і зручності
≈ 9 хвилин читати

Шановні партнери!

В асортименті аксесуарів до ПК маємо нові надходження від компанії Lenovo. Серед них кріплення, настільні підставки, щоб організувати стильне, комфортне й облаштоване потужними інструментами місце для роботи та розваг.

Все про новинки:

Lenovo ThinkCentre Tiny VESA Mount II Black можна прикріпити до всього, що має кріплення стандарту VESA. Монтажний кронштейн — міцний і дуже легкий у використанні. Кріплення підійде для самостійного застосування або в поєднанні з іншими варіантами для безпечного встановлення, наприклад L-Bracket Mounting Kit.

ThinkCentre Tiny VESA Mount II використовується для найрізноманітніших настільних комп’ютерів. 




Унікальний за своєю конструкцією аксесуар, який дає можливість закріпити закріпити комп’ютер на задній панелі широкого монітора. Цей варіант підійде як для офісних працівників, так і для тих, хто користується ПК удома. 

Одна з основних переваг ThinkCentre Tiny/Nano Monitor Clamp II — це надана можливість оптимізувати особистий простір і уникнути його захаращення кабелями та кількома окремими пристроями. 
Підійде для пристроїв (комп’ютери, робочі станції) вагою не більше 5 кг на моніторі ThinkVision серій T і P.
Кріплення Lenovo ThinkCentre Tiny/Nano Monitor Clamp II із панеллю розміром 120×120×12,3 мм необхідно комбінувати з Tiny VESA Mount II або Nano VESA Mount (залежно від серії та моделі комп’ютера). Одна деталь фіксується на ніжці монітора, інша — на робочій станції. Для їх стійкого з’єднання використовуються спеціальні болти.


Крепление Lenovo Monitor Clamp II для ThinkCentre Tiny/Nano, черный (4XH0Z42451) за 0 руб купить в Новосибирске из интернет-магазина e2e4

  • Lenovo ThinkCentre Tiny In One Single Monitor Stand 
Встановивши в затискний пристрій підставки ThinkCentre Tiny In One Single Monitor Stand портативний комп’ютер Tiny in One, а на кріплення зверху — монітор, ти отримаєш ефективну робочу «машину», зможеш заощадити місце для додаткових пристроїв і навести лад, забравши зі столу дроти.

Оскільки розніми та порти розташовані на тильному боці монітора та комп’ютера, кабелі не захаращуватимуть стіл.
Висота підставки Lenovo ThinkCentre Tiny In One Single Monitor Stand Black — 130 мм. Монітори на ній можна повертати на 360 градусів по горизонталі та вертикалі, а також нахиляти на 30 градусів. Ти зможеш встановити екран у максимально комфортному для себе положенні.

Поворотна основа Lazy Susan дасть змогу швидко розвернути монітор, правильно організувати робоче місце і працювати з великим задоволенням.



За допомогою підставки можна встановити одразу два монітори на одній «ніжці» у горизонтальній і вертикальній позиції, обираючи оптимальну для кожного конкретного проєкту. Також не знадобиться додаткова фіксація — екран просто залишиться у вибраному положенні. Таким чином, ти отримуєш необхідне робоче поле, а місце на столі залишається вільним для інших пристроїв або блокнота для записів. Загальна вага моніторів не має перевищувати 10 кг.
На задній частині підставки ThinkCentre Tiny In One Dual Monitor Stand розташований слот для комп’ютера Tiny in One. 
Підставка забезпечить простий доступ до портів і рознімів, розташованих позаду дисплеїв і комп’ютера. Таким чином, завдяки Lenovo ThinkCentre Tiny In One Dual Monitor Stand на столі не буде безладу через велику кількість дротів.



Підставку Lenovo Adjustable Height Arm можна використовувати для моніторів діагоналлю до 25 дюймів та вагою до 9,1 кг.
Щоб закріпити монітор на кронштейні, використовується система VESA або настільне кріплення, передбачено канал для кабелю всередині підставки. Таким чином, можна уникнути безладу на робочому столі.
Підставка Adjustable Height Arm підійде для роботи з док-станцією ноутбука чи портативним комп’ютером Tiny in One, тому стане доречною для різних видів офісної діяльності.
За допомогою технології регулювання положення монітора Constant Force ти зможеш організувати зручне місце для роботи.
Монітор можна нахиляти у межах 75 градусів: 70 градусів назад і 5 градусів уперед. У разі потреби також розвертати в горизонтальне чи вертикальне положення, а по горизонталі дисплей повертається на кут до 180 градусів.






Про деталі всіх моделей запитуйте у менеджера МТІ.

Наступна стаття
Інтернет-центри Keenetic Hero 4G і Runner 4G - доступ до 3G/4G завжди і будь-де
Перші 2 моделі Keenetic з вбудованим слотом для сім-карти - Hero 4G і Runner 4G допоможуться вирішити проблеми зі стаціонарним інтернетом.
Детальніше