Нова лінійка Smart TV KIVI
≈ 6 хвилин читати

KIVI поповнила лінійку 2021 телевізорами білого кольору. Серія телевізорів, які отримали новий дизайн, звук від JVC, Google Android TV з діагоналлю від 32, 43, 55 доступні і в елегантному білому кольорі.

Для створення нового дизайну окрім власного R&D KIVI залучалися три міжнародні конструкторські бюро. З більш як триста запропонованих варіантів ніжок, фронтальних рамок і тильної частини, команда обрала дизайн, який відповідає концепції мінімалізму і тонких ліній.

«Білий метал вимагає набагато більше шарів фарби, ніж чорний, щоб колір був чистим, без домішок, дефектів та потік. Наприклад, на кожну металеву підставку йде по 4 шари фарби», - пояснює Аркадій Зубрицький, Директор підрозділу з розробки та розвитку продукту KIVI HQ.

Ширина видимої частини фронтальних рамок — близько 2,6 мм. Завдяки цьому телевізори органічно вливаються в інтер'єр, і користувач може повністю поринути у перегляд улюблених фільмів.

Для тих, хто віддає перевагу установці телевізора на тумбу, KIVI розробила нові, найтонші підставки, щоб користувач міг повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Литі підставки із алюмінієвого сплаву пройшли необхідні тести на надійність.

До замовлення в МТІ для вас доступні наступні моделі у білому кольорі:

 Модель  Діагональ екрану  Посилання, де придбати
KIVI 32F790LW
 32 дюйми  https://products.mti.ua/tv_sets/tv/3700427.html
KIVI 43U790LW  43 дюйми  https://products.mti.ua/tv_sets/tv/3700430.html 
KIVI 55U790LW  55 дюймів  https://products.mti.ua/tv_sets/tv/3700433.html

Особливості нової серії TV KIVI:

У всіх телевізорах KIVI використовується технологія підсвічування екрану Direct LED з оптичною дистанцією лише 20 мм, що дозволить встановити їх максимально щільно до стіни на кронштейні. Для шанувальників класики та настільних екранів KIVI представила дві моделі діагоналлю 32 з функцією Smart TV і розширенням FHD на центральних підставках. Цього року KIVI також представила телевізори з діагоналлю від 24″ до 55″ в елегантному білому кольорі.

Телевізори KIVI підтримують HDR не тільки для файлів з накопичувача, але і при відтворенні контенту онлайн та під час гри на консолі або ПК. 

Також вони підтримують технологію Super Contrast Control, яка дозволяє автоматично змінювати контрастність зображення не тільки всього екрану, але й окремих його частин. Щоб UltraHD-екран працював в повну силу навіть під час перегляду контенту якістю нижче 4К, процесор телевізора здатний допрацьовувати різкість і деталізацію зображення завдяки технології UltraClear.

У лінійці телевізорів 2021 року KIVI створила акустичну систему, яка злагоджено працює з усіма своїми складовими — від динаміків власної розробки, ручного калібрування кожного з них зовні й всередині корпусу телевізора, процесу обробки SRC до інтеграції функції Dolby Audio Processing (DAP).

В 2021 році KIVI посилила співпрацю з Google, що дозволило значно підвищити стабільність і швидкість системи. Спільна робота R&D відділів KIVI, Google і Mediatek націлена на оптимізацію роботи програм і апаратного забезпечення. Завдяки ОС Google Android TV, сертифікованої Google і Netflix, користувачеві доступні всі сервіси Google, що створені спеціально для ТБ-платформи. В телевізорах KIVI є функція Chromecast — швидкий спосіб обміну контентом зі смартфона або планшета.


Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Аксесуари для комфорту і зручності від Lenovo
Відмінні доповнення до ноутбука, моноблока чи комп’ютера, які зручні в користуванні та покращують досвід користування комп'ютером.
Детальніше