Відеокарти PNY T1000, T600 і T400 - безпрецедентна продуктивність та функції Тьюрінга для робочих станцій малого формату
≈ 6 хвилин читати

Нові потужні і компактні відеокарти NVIDIA T1000, T600 і T400 гарантують продуктивність, розширені можливості і надійність - те, що компанії очікують від професійних візуальних рішень NVIDIA.

Графічні карти T1000, T600 і T400 побудовані на архітектурі процесора NVIDIA® Turing ™ і дозволяють працювати з більшими моделями, сценами з більш високим рівнем інтерактивності під час проєктування та візуалізації. 

Переваги NVIDIA Turing

  • Архітектура графічного процесора Turing містить такі передові технології шейдерів: Mesh Shading використовує обчислювальний конвеєр геометрії для прискорення обробки та відбору на геометрично складних моделях та сценах. 
  • Розширена архітектура потокового мультипроцесора (SM) поєднує спільну пам'ять та кеш-пам'ять L1 для суттєвого підвищення продуктивності, одночасно спрощуючи програмування та зменшуючи налаштування, необхідні для досягнення найкращої продуктивності програми.
  • Високооптимізована підсистема пам'яті Turing GDDR6 ефективно подвоює пропускну здатність пам'яті порівняно з попереднім поколінням, роблячи будь-яку з цих плат ідеальною платформою для 3D-професіоналів, які працюють у високій роздільній здатності, великих моделях або сценах та середовищах з багатьма дисплеями. 


484 ядра CUDA і 2 ГБ оперативної пам'яті GDDR6, 80 ГБ/с пропускної здатності пам'яті, 3x виходи mDP 1.4 (4x дисплеї підтримуються за допомогою багатопотокової технології) та ефективна потреба в потужності 30 Вт дозволить будь-якому професійному користувачеві насолоджуватися графікою NVIDIA спільноти, і легко перевершує інтегровану графіку.



640 ядер CUDA в поєднанні з 4 ГБ оперативної пам’яті GDDR6 GPU, пропускною здатністю пам’яті 160 ГБ/с, виходами 4x mDP 1,4 та максимальною потужністю споживання 40 Вт робить T600 популярним і потужним вибором.

NVIDIA T600

Завдяки 896 CUDA ядрам, 4 ГБ оперативної пам'яті GDDR6, 160 ГБ/с пропускній здатності пам'яті, 4-м виходам mDP 1,4, в низькопрофільному форм-факторі з одним слотом з потужністю 50 Вт, дана модель є найпотужнішою низько-профільною професійною графічною картою, доступною сьогодні від NVIDIA.

NVIDIA T1000

T1000, T600 і T400 пропонують чудову ціну/продуктивність, видатні функції та значні переваги для професіоналів або ІТ -відділів: а саме підвищення продуктивності, компактність, енергоефективність системи з повним віддаленим управлінням та конфігурацією.

Наступна стаття
Нові фотопринтери Canon: БФП PIXMA G640 і принтер PIXMA G540
Збільшений ресурс і висока якість друку спеціально для професійних фотографів, фотолабораторій, фотоательє, художніх майстерень, дизайнерів і не тільки.
Детальніше