Точки доступу Wi-Fi 6E — новинка від Aruba
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!

Aruba, компанія Hewlett Packard Enterprise (HPE) представила свої перші рішення корпоративного класу, що відповідають стандарту Wi-Fi 6E. 

Пристрої такого типу підтримують можливість роботи з бездротовими мережами на частотах діапазону 6 ГГц. Першою в цій серії стала модель Aruba Wi-Fi 6E AP-635.


Нова точка WiFi AP-635 підтримує новий стандарт WiFi 6E (802.11ax 6GHz) і має три радіомодулі: 2,4 ГГц, 5ГГц і 6 ГГц, загальною пропускною спроможністю 3,9Гбіт/c і сертифікована в WiFi Alliance® www.wi-fi.org на відповідність стандарту Wi-Fi 6E. 

Ця серія точок доступу забезпечує функції, включаючи множинний доступ з ортогональним частотним розділенням каналів (OFDMA) і розширену безпеку WPA3.

Основні характеристики:

  • Широке покриття в трьох діапазонах 2,4 ГГц, 5ГГц і 6 ГГц з максимальною агрегованою швидкістю передачі даних 3,9 Гбіт/с.


  • До семи каналів 160 МГц в діапазоні 6 ГГц для поліпшення підтримки додатків, чутливих до затримок і пропускної здатності, таких як відео високої чіткості, доповнена і віртуальна реальність.

  • Унікальна ультра-трьохдіапазонна фільтрація дозволяє 5 ГГц і 6 ГГц працювати без обмежень або перешкод.

  • Гнучка відмовостійкість завдяки наявності двох портів Ethernet 2,5 Гбіт/с для безперебійного перемикання Ethernet і живлення без переривання сервісів.

  • Точка доступу працюватиме у трьох режимах: автономно, під керуванням локального контролеру бездротової мережі або з хмари. Підійде для розгортання в кампусах, філіях і для віддалених робочих місць.

Вже 70 країн із населенням понад 3,4 млрд людей (в тому числі, ЄС) адаптували своє законодавство в сфері частотного регулювання і дозволили використовувати діапазон 6 ГГц для Wi-Fi. В Україні триває процес виділення 6 ГГц для роботи Wi-Fi.

Із технічними даними можна ознайомитись перейшовши за посиланням.

Для отримання додаткової інформації від нашого менеджера щодо нового мережевого рішення Aruba Wi-Fi 6E AP-635 просимо звертатися на Email: [email protected]

Бажаємо гарних продажів!


Наступна стаття
Нові фотопринтери Canon: БФП PIXMA G640 і принтер PIXMA G540
Збільшений ресурс і висока якість друку спеціально для професійних фотографів, фотолабораторій, фотоательє, художніх майстерень, дизайнерів і не тільки.
Детальніше