Цифрова трансформація в офісі і вдома з Canon: i-SENSYS MF832Cdw та LBP722Cdw
≈ 3 хвилини читати

У лінійці лазерних принтерів Canon з'явилися 2 нові моделі: БФП i-SENSYS MF832Cdw і принтер i-SENSYS LBP722Cdw. 

Бізнес будь-якого масштабу має бюджетні обмеження і потребує оптимізації витрат на друк. Пристрої Canon забезпечують ефективне споживання енергії, оптимальні витрати тонера і паперу на кожному етапі. Ці швидкі та гнучкі кольорові лазерні принтери допоможуть максимізувати продуктивність роботи за рахунок високої швидкості друку та широких можливостей підключення.

Вони оптимізовані для бездоганної роботи як в офісі, так і за його межами, тому підійдуть для гібридних робочих просторів та тих, хто працює віддалено.

Особливості БФП i-SENSYS MF832Cdw і принтера i-SENSYS LBP722Cdw:

  • Швидкість друку: 38 стор./ хв
  • Максимальна ємність лотків 2300 листів
  • Безпровідне підключення
  • Зручний інтерфейс
  • Додаткові функції безпеки


  • Найшвидша у своїй лінійці, нова модель i-SENSYS MF832Cdw, забезпечує високу продуктивність, виконуючи кольоровий друк зі швидкістю до 38 стор/хв, сканування - до 150 зобр/хв та володіє збільшеним обсягом пам'яті 64 ГБ.
БФП підтримує також рішення Universal Print компанії Microsoft, яке дозволяє легко і безпечно друкувати файли з хмари, спрощуючи документообіг. 

Функція планового відключення гарантує, що пристрій буде працювати тільки тоді, коли це дійсно потрібно.

Керувати ним дуже легко завдяки зрозумілим робочим процесам і командам управління одним дотиком на великому сенсорному РК-дисплеї 7 "(17,8 см).

  • i-SENSYS LBP722Cdw - це оптимізоване рішення для компаній з гібридним форматом роботи. 
Компактний принтер із широким спектром варіантів підключення, у тому числі, підтримкою Wi-Fi, NFC та Universal Print, для зручного віддаленого управління.

Він надає можливість оптимізувати процеси завдяки високій швидкості друку, підтримці носіїв малого формату і централізованому управлінню печаткою за допомогою Microsoft Universal Print.

Новий пристрій оснащено цілим рядом функцій безпеки. Так, противірусне рішення McAfee Embedded Control безперервно відстежує загрози, а елементи адміністрування забезпечують поліпшену аутентифікацію.

Повний каталог лазерних пристроїв в асортименті доступний тут.

За деталями звертайтеся до менеджера МТІ.

Гарних продажів! 

Наступна стаття
Нові фотопринтери Canon: БФП PIXMA G640 і принтер PIXMA G540
Збільшений ресурс і висока якість друку спеціально для професійних фотографів, фотолабораторій, фотоательє, художніх майстерень, дизайнерів і не тільки.
Детальніше