Вже стартували продажі нового роутера TP-Link Archer AX73
≈ 2 хвилини читати

Компанія TP-Link 13 квітня 2021 представила ринку Wi-Fi 6 маршрутизатор Archer AX73.

Завдяки новітньому стандарту Wi-Fi 6 і загальній швидкості до 5400 Мбіт/с Archer AX73 чудово впорається з великою кількістю ресурсоємних завдань: мережевими іграми, стрімами, відтворенням відео в форматі 4K і завантаженням важких файлів.

У цій моделі реалізовані одразу кілька рішень, які характерні для флагманських роутерів TP-Link: 

  • Гігабітний Wi-Fi для 8K-стрімів - дозволить одночасно працювати в інтернеті, дивитися потокове відео та завантажувати файли на високій швидкості.
  • Можливість підключення понад 200 пристроїв - підтримка MU-MIMO і OFDMA зменшить завантаженість мережі та збільшить середню пропускну здатність у чотири рази.
  • Підтримка 1024-QAM, ширина каналу 160 МГц
  • Технології OFDMA, MU‑MIMO і BSS coloring
  • Дворівневий корпус Archer AX73 цікавий не лише незвичним для TP-Link дизайнерським рішенням. Більшу частину верхньої панелі пристрою займають вентиляційні пристрої, які допомагають покращити теплообмін і роблять маршрутизатор більш надійним.
  • 3-ядерний процесор з тактовою частотою 1,5 ГГц надають високий рівень продуктивності. Стабільний сигнал навіть з віддалених кімнат пристрій транслює за допомогою 6 зовнішніх антен з функцією Beamforming і потужного модуля FEM. 
  • У роутері використано технологію 4T4R, що у маршрутизаторах з підтримкою Wi-Fi 6 робить можливим бездротову передачу даних з чотирьох потоків і значно збільшує загальну швидкість бездротової мережі.
  • Максимально ефективний захист підключених пристроїв для розумного будинку забезпечує пакет безпеки HomeShield на базі антивірусного ПЗ від компанії Avira
HomeShield оптимізований для протидії DDos-атакам, захисту від небезпечних сайтів і проникнення на рівні порту. Вбудовані інструменти батьківського контролю допоможуть обмежити час, який проводять в інтернеті ваші діти.

А для легкого налаштування користувачу доступний фірмовий додаток Tether для ОС Android і iOS.

За детальнішою інформацією просимо звертатися до нашого менеджера.

Вдалих продажів!

Наступна стаття
На складі МТІ: універсальна модель ноутбука за доступною ціною
Приклад продуктивного ноутбука, здатного стати незамінним інструментом із усіма необхідними для роботи функціями.
Детальніше