Потужний та універсальний ноутбук для творчості, роботи чи розваг вже у продажу
≈ 2 хвилини читати

Ноутбук-трансформер Acer Spin 5 був представлений на Acer Virtual Summit 2021, який вже стартував у продаж в Україні. 

Ця модель Acer легка для перенесення та використання на ходу, адже габарити дозволяють транспортувати у сумці, не обтяжуючи себе.

Із Acer Spin 5 буде зручно відправлятися на ділові зустрічі - повернувши кришку до партнерів, у користувача буде змога обговорити презентацію, яка була створена на тому ж пристрої.

Екран дуже просунутий: роздільна здатність 2256х1504 і співвідношення сторін 3:2 із можливістю вертикального повороту і протимікробне покриття Corning Gorilla Glass. Технологія DC Dimming дозволяє знижувати яскравість без мерехтіння екрану, забезпечуючи відмінну якість зображення навіть при низькому рівні підсвічування.


Процесор Intel Core 11-го покоління з графікою Intel Iris Xe, 15 годин автономної роботи, твердотільний накопичувач PCIe Gen 4 ємністю до 1 ТБ і оперативна пам'ять LPDDR4X ємністю до 16 ГБ забезпечують високий рівень обчислювальної потужності, навіть коли ви знаходитесь поза офісом. А кілька режимів охолодження допоможуть легко налаштувати гучність вашого ноутбука відповідно до обстановки, в якій ви працюєте.

Ноутбук Spin 5 поставляється з безліччю варіантів підключення, щоб ви завжди залишалися на зв'язку.
Модуль Killer Wi-Fi 6 AX1650 і подвійні порти Type-C і Thunderbolt 4 забезпечують швидку швидкість передачі даних і відео до 40 Гбіт/с. Технологія Thunderbolt 4 працює в чотири рази швидше технології USB 3.2 і дозволяє підключити два додаткових дисплеї з роздільною здатністю 4K.

Основні характеристики:

  • Дисплей: 13,5 дюймів, сенсорний
  • Матриця: IPS Роздільна здатність: 2256x1504
  • Процесор: Intel Core i5/i7 Графіка: Intel Iris Xe
  • Оперативна пам'ять: до 16 ГБ SSD: до 512 Гб
  • Комунікації: IEEE 802.11 a/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1
  • Вага: 1,2 кг
Особливості: Thunderbolt 4, USB Type-C, USB 3.2 Gen 2 (до 10 ГБ/с), швидка зарядка, алюмінієво-магнієвий корпус, сканер відбитків пальця, підсвічування клавіатури, антивідблискове протимікробне покриття Corning® Gorilla® Glass 5.

Більше про цей універсальний інструмент для творчості у відео:

Наступна стаття
Ноутбук Acer Swift 3 SF314-41 доступний на складі МТІ
Приклад продуктивного ноутбука, здатного стати незамінним робочим інструментом із усіма необхідними для роботи функціями, який завжди під рукою.
Детальніше