Надійний ноутбук для професіоналів, які працюють у дорозі
≈ 2 хвилини читати

Ноутбук Acer TravelMate P2 — надійний бізнес-помічник, що допоможе у роботі поза межами офісу. 

Він тійкість до подряпин та струсів, шифрування даних та значний запас автономності у одному компактному пристрої корпоративного класу завтовшки до 20 мм.

Елегантність та зручність із міцністю. Інноваційне використання матеріалів робить TravelMate P2 легким, міцним із захистом армійського зразка та витонченим — ідеальним для людей, налаштованих на бізнес-задачі.

Баланс функціональності та ефективності. Процесор Intel Core 10-го покоління забезпечує плавне і швидке відтворення графіки та відео.

Призначений для тривалої роботи. З тривалим ресурсом батареї та надійним бездротовим з'єднанням можна не турбуватися про час проведення дистанційних зустрічей і постійних відряджень.

Новітній стандарт під'єднання USB. Швидкість передавання даних порту Type-C удесятеро швидша, як порівняти з портами USB 2.0. Це новітній стандарт під'єднання USB.

Доступ та безпека. Acer ControlCenter об'єднує основні важливі функції й утиліти на одній панелі для швидкого доступу.

TPM 2.0 забезпечує надійну автентифікацію та захищає дані, тоді як кришка камери закриває об’єктив веб-камери і захищає конфіденційну інформацію, коли ви не користуєтеся камерою. 

Додаткові функції безпеки, як-от зчитувач відбитків пальців1 та Windows Hello1, забезпечують легкий та безпечний доступ і дозволяють розблокувати пристрій лише пальцем або швидким поглядом на камеру


Основні характеристики:
  • Дисплей: 15,6 дюймів Матриця: IPS
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Процесор: Intel Core 10-го покоління
  • Графіка: NVIDIA GeForce MX230
  • Оперативна пам'ять: 8/16 ГБ
  • Комунікації: IEEE 802.11 a/g/n/ac/ах, Bluetooth 5 SSD: 256/512 ГБ Вага: 1,8 кг

Особливості: USB Type-C, HDMI, VGA, підсвічування клавіатури, слот для читання карток пам'яті, Gigabit Ethernet, сканер відбитків пальців, до 12 годин автономної роботи від акумулятора

Відеоогляд ноутбука Acer TravelMate P2:

Наступна стаття
Міцний, легкий та швидкий ноутбук для базових потреб
Пристрій в ультратонкому корпусі зручно брати із собою, а поміщені в ньому технології забезпечують усі необхідні цифрові можливості.
Детальніше