Компанія MTI починає поставки в Україну обладнання RAISECOM з технологією IP MPLS
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери! 

За вашими численними проханнями ми починаємо поставки в Україну IP MPLS обладнання від компанії RAISECOM. В цьому напрямку не можна не виділити нову модель – RAISECOM iTN8800-A

Давайте розберемо, чим це обладнання так примітне? Де його можна використовувати? Кому воно буде цікаво в першу чергу?

ITN8800-A – це новітній багатофункціональний пристрій з високою пропускною здатністю

Обладнання використовує технологію IP MPLS в якості ядра, надає кілька інтерфейсів, таких як 100GE, 25GE, 10GE, GE/FE, і підтримує уніфіковане управління за допомогою термінальних пристроїв RAISECOM, а також комплексний уніфікований доступ до послуг мобільної транспортної мережі, виділеної лінії для державних і корпоративних мереж.

Особливості:

  • Інтерфейси 10GE, 25GE, 100GE з високою щільністю розміщення адаптуються до різних сценаріїв розгортання мережі.

  • Автоматичний онлайн моніторинг, ієрархічна звітність за сигналами тривоги, швидке обслуговування і усунення несправностей.

  • Повне з'єднання між рівнями L2 і L3 природним чином блокує петлі і підтримує самовідновлення мережі.

  • Стикування з новою інтегрованою платформою управління мережею для забезпечення швидкого наскрізного надання і високоякісного моніторингу послуг.

  • Повна інтеграція з мережами передачі пакетів через динамічні протоколи.

Ідеальним застосуванням для даного пристрою буде його використання в державній, корпоративній та транспортній сфері, а також в мобільних транспортних мережах, мережах великих операторів доступу до мережі Інтернет та Дата-центрах. 

Варіанти комплектації:

  • iTN8800-A-NXU: iTN8800-A плата комутації управління мережею, яка підтримує управління пристроєм, синхронізацію і зв'язок для управління мережею, обробку пакетних послуг та гаряче резервування 1 + 1 активної/резервної комутаційної плати мережевого управління

  • iTN8800-A-RC1: інтерфейс 1*100GE

  • iTN8800-A-RK4: 4 інтерфейси 25GE

  • iTN8800-A-RX4: 4 інтерфейси 10GE

  • iTN8800-A-RG8: 8 інтерфейсів GE

Управління обладнанням можна здійснювати за допомогою графічної програми для управління і моніторингу мережі – Raisecom NView NNM (вже доступно для партнерів MTI).

Для замовлення та уточнення деталей щодо експлуатації та інтеграції з іншими пристроями просимо звертатися до нашого менеджера.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
KIVI представила лімітовану серію телевізорів для українського ринку
Телевізори на квантових точках KIVI вирізняються розширеною палітрою кольорів і підвищеними показниками максимальної яскравості,
Детальніше