Сучасне сімейство комутаторів доступу 2-го рівня - Aruba CX 6100
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери!

Презентуємо новинку мережевого обладнання від HPE Aruba. Це сучасна корпоративна серія комутаторів рівня доступу CX 6100 під керуванням програмованої операційної системи AOS-CX.

Дані комутатори створені для сегменту малого та середнього бізнесу і вирізняються високою продуктивністю та гнучкістю інструментів конфігурації. 

Особливості:

  • В основі комутаторів CX 6100 лежить програмований ASIC, який надає оптимальну взаємодію з операційною системою AOS-CX і, таким чином, забезпечує оптимальну продуктивність і функціональність.
  • Дана лінійка комутаторів здатна забезпечити швидкі висхідні інтерфейси з PoE до 370 Ват живлення POE Class 4 для точок доступу і IoT пристроїв.
  • Пристрої серії оснащені uplink SFP+ з пропускною спроможністю до 10Гб/с, підтримують QoS, IPv6 і статичну маршрутизацію.
  • Підтримує інтерфейс REST API для точного програмування завдань мережі.

Разом з інструментом Aruba NetEdit можна легко управляти всім асортиментом обладнання Aruba CX можна легко. Aruba NetEdit дозволяє автоматизувати управління складними мережами, налаштувати верифікацію і при цьому не вимагає навичок програмування.

Серія CX 6100 включає моделі з 12, 24 і 48 Gigabit портами.

Більш детально ознайомитись з продуктом ви можете за посиланням:

Aruba CX6100 Switch Series - Datasheet (arubanetworks.com)

Із будь-якими питаннями стосовно даного рішення або рішення іншого завдання, що вимагає нових мережевих рішень, будь ласка, звертайтесь за Email: [email protected]


Наступна стаття
Додаткова гарантійна та сервісна підтримка від виробника!
Опція подовження терміну сервісного обслуговування від Lenovo допоможе вберегти вашу техніку від випадкових пошкоджень після основного гарантійного строку.
Детальніше