ISCOM2648G-4GE-AC – ХІТ продажів!
≈ 1 хвилина читати

ISCOM2600G – комутатори даної серії вже не перший рік є лідерами продажів в Україні. 

У серію пристроїв входять гігабітні комутатори доступу (L2 Gigabit Ethernet) з різними наборами інтерфейсів. Лінійка пристроїв 2600G володіє досить широким функціоналом, надійністю і простотою в обслуговуванні, а також має безвентиляторне виконання. 

Комутатори серії ISCOM2600G вирізняються високою пропускною здатністю і готові в повній мірі задовольнити вимоги мереж доступу будь-якої складності.

На що пропонуємо звернути увагу?
ISCOM2648G-4GE-AC – керований комутатор 48 портів 10/100/1000 Base-T і 4 комбо-порти (10/100/1000 Base-T/SFP).

Даний комутатор забезпечує підтримку дружнього веб-інтерфейсу для підвищення зручності керування пристроєм. На борту є підтримка Telnet, RMON, SNMP v1/2, LLDP для повної інтеграції в корпоративну мережу замовника.

Цей комутатор оснащений гігабітними інтерфейсами і підтримує RSTP (MRSTP). Обчислення топології MSTP може проводитися незалежно на різних пристроях, що зменшує вплив на мережу, викликаний відмовою одного пристрою, і полегшує розширення ємності та незалежне управління інтерфейсами.

Підтримка LACP і MLACP, а також кільцевого захисту Ethernet (ERPS), яка відповідає стандарту ITU-T G.8032.

Підтримка резервного копіювання з двома образами операційної системи і двома файлами конфігурацій.

Це обладнання ідеально підійде як для вирішення потреб малого та середнього бізнесу, так і для великих підприємств, використання в дата-центрах і на мережі Інтернет провайдерів.

Варіанти використання:


Наступна стаття
Точки доступу ARUBA 500H серії Hospitality
Ці точки доступу з технологією Wi-Fi 6 (802.11ax) і інтелектуальними програмними інноваціями Aruba забезпечують високопродуктивне підключення для мобільних пристроїв і пристроїв IoT в будь-якому середовищі.
Детальніше