ZYXEL SD-WAN OS: нові можливості управління для ефективної віддаленої роботи співробітників
≈ 1 хвилина читати

Компанія Zyxel Networks випустила оновлення свого SD-WAN рішення, яке допоможе ІТ-фахівцям і інтернет-провайдерам більш ефективно виконувати моніторинг і управління мережами в віддаленому режимі.

У міру швидкого впровадження та ускладнення домашніх мереж все важче забезпечити їх постійну доступність і безпеку незалежно від того, де знаходяться користувачі і їх пристрої. 

Вдосконалені функції Zyxel SD-WAN OS спростять ІТ-фахівцям та інтернет-провайдерам віддалене керування мережами, яке необхідно для підтримки користувачів, що працюють з дому.

Нові функції доступні для всієї лінійки міжмережевих екранів Zyxel VPN.
В тому числі для моделей VPN50, VPN100, VPN300 і VPN1000 з мікропрограмою версії SD-OS v10.03, що дасть підприємствам незалежно від їх розміру можливість у віддаленому режимі виділяти ресурси і управляти мережею.

Налаштування конфігурації високої доступності у віддаленому режимі

Надійність мережевого з'єднання і постійна доступність систем мають величезне значення. Після оновлення рішення Zyxel SD-WAN підтримує конфігурації високої доступності, в тому числі з перемиканням на кілька резервних каналів при відключенні основного з'єднання. За допомогою цього адміністратори мережі можуть забезпечити безперервну роботу мережевого з'єднання. Якщо ІТ-фахівець знаходиться далеко від корпоративної мережі, він може віддалено за допомогою хмарної консолі налаштувати параметри високої доступності і забезпечити безперебійну роботу мережі.

Опція управління за допомогою CLI для дистанційної діагностики та усунення збоїв

У новій версії SD-WAN також реалізована підтримка управління за допомогою інтерфейсу командного рядка Command Line Interface (CLI). Ця опція розширює можливості управління, доступні ІТ-фахівцям і сервісів-провайдерам, і забезпечує отримання детальних звітів для дистанційної діагностики збоїв у роботі мережі.

Автоматичне налаштування VLAN

Віддалене управління великими мережами, у яких створені віртуальні приватні мережі VLAN, що обслуговують невеликі групи користувачів з різними мережевими політиками, - складне завдання, що вимагає значних ресурсів. Вдосконалені функції рішення SD-WAN забезпечують дистанційне конфігурування VLAN за допомогою консолі Orchestrator, яка спрощує і оптимізує управління мережевою інфраструктурою.

QoS призначить підвищений пріоритет мережному трафіку важливих додатків

Коли всі члени сім'ї або співробітники офісу одночасно використовують мережу з обмеженою пропускною здатністю, то вона може не впоратися з трафіком і в результаті швидкість передач даних падає. За допомогою рішення Zyxel SD-WAN ІТ-фахівець або сервіс-провайдер може для безперервності бізнес-процесів віддалено привласнити підвищений пріоритет трафіку певних програм, наприклад, задати, що трафік телеконференцій має більш високий пріоритет, ніж трафік Netflix.

«На віддалений режим роботи сьогодні переходять не тільки звичайні користувачі, а й ІТ-фахівці, які відповідають за управління та роботу мережі, - зазначив Інчен Лін (Inchen Lin), віце-президент (AVP) Zyxel і керівник центру Zyxel Networks Intelligence Cloud Center.
- Покращений функціонал нашої SD-WAN OS дозволить ІТ-фахівцям і сервіс-провайдерам забезпечити високий рівень сервісів віддаленим користувачам, яким для роботи потрібна постійно доступне та стабільне з'єднання з мережею
».

Всі моделі серії VPN доступні до замовлення для партнерів компанії MTI. 

Звертайтеся до менеджера для уточнення деталей.




  

Наступна стаття
Зустрічайте мережевий накопичувач TS-251D з інтерфейсом HDMI 2.0 і слотом PCIe
Новинка із 2-ядерним процесором Intel, інтерфейсом HDMI 2.0 и слотом PCIe для домашніх потреб, IT-ентузіастів, а також малого та середнього бізнесу.
Детальніше