Професійні проєктори для дому та бізнесу
≈ 1 хвилина читати

Професійні мультимедійні проєктори з високоточним зображенням завоювали популярність у світі інноваційних технологій. Вони стали звичним явищем в бізнес-середовищі. Їх використовують під час конференцій (для демонстрації роликів, текстів, графіків, анімацій, таблиць, семінарів, презентацій.

Проте проєктори користуються популярністю не лише в діловому світі, а й вдома. Їх використовують для створення затишної домашньої зони – кінотеатру, для перегляду фільмів, телепередач, спортивних подій, або для комп’ютерних ігор. Адже за розміром транслюованого зображення з проєкторами не здатні конкурувати ні плазмові панелі, ні телевізори.

На складі MTI hi-tech дистрибуція доступні наступні моделі проєкторів, призначених як для домашнього перегляду, так і для бізнесу:

Epson EH-TW5600 – проєктор, за допомогою якого можна організувати домашній кінотеатр у своїй оселі та насолоджуватися переглядом у 2D або 3D форматі з розширенням Full HD. Завдяки технології Epson 3LCD і контрастності 35 000:1, проєктор забезпечує високу чіткість, яскравість і насиченість кольорів на великому екрані. За допомогою HDMI-MHL можна відтворювати Full HD контент навіть зі смартфону та планшету.


Epson EH-TW7400 – ще один потужний проєктор для домашнього кінотеатру з бездоганною якістю зображення завдяки високій динамічній контрастності 200 000:1, технології Epson 3LCD, розширенню Full HD, масштабуванню до 4К і UHD BD, а також технології HDR. Легку установку проєктора забезпечує моторизована оптика. При щоденному перегляді фільмів ресурсу лампи вистачить на 7 років!


Optoma HD144X – зручний та легкий в налаштуванні проєктор з технологією Amazing colour (колірний простір стандарту Rec.709) забезпечує реалістичне і живе зображення. Вбудований динамік і два входи HDMI забезпечують відмінний звук і легкість в налаштуванні. Ідеально підходить для підключення ноутбука, ПК, Blu-ray плеєра, медіацентру чи ігрової консолі.


Acer H7550ST – проєктор з роздільністю 1920x1080 у форматі 16:9 дозволяє переглядати більш реалістичну картинку, чіткі дрібні деталі та текст. Він підтримує формат перегляду 3D. H7550ST має вбудовану акустику 2х10 Вт, може використовувати додаткові адаптери для виходу в інтернет, для роботи в локальній мережі, для бездротового підключення до смартфонів, планшетів, плеєрів, сумісний з NVIDIA 3DTV Play.


ViewSonic PX701HD – проєктор з яскравістю 3500 ANSI люмен і форматом розширення Full HD 1080p. Фірмова технологія ViewSonic SuperColor забезпечує відтворення широкого діапазону кольорів як у світлих, так і темних приміщеннях без шкоди якості зображення. У проєктор вмонтовано лампу останнього покоління, завдяки якій термін служби збільшено до 20 000 годин в режимі SuperEco+. Два входи HDMI і живлення через USB дозволяють користувачам підключатися до різних пристроїв.


Для замовлення звертайтесь до менеджера нашої компанії.

І бажаємо вдалих продажів!

Наступна стаття
Дистанційна робота з Zyxel
Ці рішення дозволяють побудувати VPN тунелі для віддалених співробітників при наявності брандмауера Zyxel.
Детальніше