Геймерське крісло EPIC в колаборації із Mercedes-AMG Petronas Motorsport
≈ 6 хвилин читати

Шановні партнери!   

Хочемо розповісти про надходження новинки в категорії комп'ютерів та периферії – унікальної моделі геймерських крісел Mercedes AMG Petronas Special Edition EPIC від Noblechairs.  




Особливості Mercedes AMG Petronas Special Edition:   

  • Джерелом натхнення для створення дизайну цих крісел стало захоплення лівреєю 2018 FIA Formula One™ World Constructors’ Championship, перемогу в якому здобула F1 W09 EQ Power+. Тому модель була розроблена і виготовлена за ліцензією від Mercedes-Benz Grand Prix Limited. 

Завдяки фірмовому бренду Mercedes-AMG Petronas Motorsport і витонченим непідвладним часу кольорам ці благородні крісла серії EPIC, безсумнівно, є кращим вибором для шанувальників і любителів автоспорту, які можна використовувати вдома, щоб доповнити свій особистий простір.  

  • Революційне робоче місце

Стандарти Noblechairs поєднують естетику, високоякісні та вишукані матеріали в абсолютний комфорт, що в значній мірі пов'язано з промисловим автоматизованим прецизійним виробництвом. 

Особлива увага виробником приділяється деталям в дизайні крісел: привабливий тиснений логотип прикрашає підголівник і еліптичну алюмінієву емблему з написом.  

  • Елегантність і ергономіка

Крісла EPIC вирізняються не тільки естетикою дизайну, а й чіткою формою і використанням дихаючої, стійкої до деформації оббивки з холодної піни. Використання цієї піни високої щільності допомагає кріслам зберігати форму протягом тривалого періоду часу, ефективно розподіляючи навантаження.  

Основа крісел Noblechairs виготовлена ​​з міцного алюмінію і витримує вагу до 150 кг. Це те, що надає EPIC сильну і стабільну структуру. Якщо потрібна додаткова опора для шиї і попереку, в комплект входять дві знімні подушки з вишитими логотипами.  

  • Оптимальна динаміка положення 

У крісла EPIC вбудований механізм гойдання із функцією блокування, що дозволяє користувачам розслабитися під ідеальним кутом за допомогою бічного важеля. Протитиском механізму гойдання можна динамічно керувати за допомогою поворотного регулятора на нижньому боці сидіння і це в комплексі забезпечує безпрецедентну універсальність і чудову ергономіку. 

  • Регульовані 4D підлокітники

Підлокітники noblechairs 4D забезпечують максимальне регулювання в чотирьох вимірах: по горизонталі, по горизонталі, по вертикалі (по висоті) і регульованому куту нахилу. Завдяки цьому досягається просте оптимальне ергономічного допасування до індивідуального робочого столу. Крім безлічі варіантів конфігурації, зручний м'який поліуретан підлокітників 4D допомагає забезпечити тривалий комфорт під час роботи або ігор за ПК.

Лімітована серія Mercedes AMG Petronas Special Edition EPIC від Noblechairs в наявності на складі і доступна для замовлення.   
За більш детальною інформацією ви можете звертатися до менеджера нашої компанії.

Бажаємо вам вдалих продажів!

Наступна стаття
Максимальне прискорення до 10 гігабіт із новим комутатором XGS1210-12 від ZYXEL
Підтримка XGS1210-12 мультигігабітних швидкостей передачі даних забезпечує обслуговування різних пристроїв як ігрові ноутбуки, робочі станції, сервери, сховища (NAS) або точки бездротового доступу.
Детальніше