Мобільна робоча станція HP ZBook 15 G6 вже на складі MTI
≈ 1 хвилина читати
Шановні партнери!

У продаж надійшла новинка від НР: мобільна робоча станція HP ZBook 15 G6.
З огляду на можливості розширення і модернізації HP ZBook 15 G6, у її власника не виникне необхідності в іншому комп'ютері.

НР рекомендує HP ZBook 15 G6, звертаючи увагу на її специфікації:

  • Блискавична продуктивність з найважчими навантаженнями для декількох додатків.
Максимальна швидкість роботи з одно- і багатопоточними додатками з високопродуктивним багатоядерним процесором Intel. Незважаючи на все це, ультрасучасний тепловий дизайн зберігає все прохолодним і тихим.

  • Готовність до розширення. Без використання інструментів.
При впровадженні нових технологій можна легко здійснити модернізацію. Просто потрібно зняти задню панель і встановити пам'ять або накопичувач за лічені секунди.

  • Кращі в галузі засоби безпеки.
Всі пристрої ZBook 15 стандартно оснащуються розширеними функціями безпеки. Системні засоби безпеки, такі як HP Sure Start — перша в галузі технологія самовідновлення BIOS, забезпечують надійний захист вашого пристрою, а також ваших даних і конфіденційної інформації.

З системою Windows 10 Pro і технологіями HP для підключення і спільної роботи більше не доведеться вибирати між продуктивністю і безпекою.
ОЗУ об'ємом до 128 Гбайт забезпечує високу швидкість роботи при створенні, редагуванні і перегляді візуальних ефектів.

Процесори Intel® Xeon® останнього 9-го покоління забезпечують високу продуктивність професійних додатків.
Він призначений для роботи зі складними багатопоточними додатками, такими як Adobe Premier Pro, а висока тактова частота дозволяє підвищити швидкість в однопоточних додатках, таких як Autodesk 3ds Max.

  • Графічний адаптер NVIDIA Quadro® наступного покоління з підтримкою віртуальної реальності дозволяє реалізовувати найбільш вимогливі проєкти візуалізації і повністю зануритися в віртуальне середовище.
Пристрій ретельно перевірено на відповідність сертифікаційним вимогам додатків і забезпечує чудову продуктивність при роботі з програмним забезпеченням провідних постачальників, таких як Autodesk і Adobe®.

600-нітний 4H UHD дисплей HP DreamColor з мільярдом кольорів із можливістю підтримувати точність кольору за допомогою вбудованої системи калібрування кольору.

  • Система зберігання об'ємом 6 Тбайт дозволяє блискавично виконувати найрізноманітніші завдання і відмовитися від використання зовнішніх дисків.
Локальний накопичувач PCIel NVMe ємністю 4 Тбайт до 21 разу швидший у порівнянні із стандартним жорстким диском і в 6 разів швидший, ніж твердотільний накопичувач SATA.

Ноутбуки ZBook розробляються і тестуються у відповідності зі стандартами MIL-STD 810G.

  • Ширші можливості підключення.
Док-станція HP ZBook з технологією Thunderbolt ™ 3 забезпечує неймовірно високу швидкість передачі даних, гнучкість і підтримку двох зовнішніх екранів 4K.

Клавіатура розроблена з дренажним отвором, щоб невеликі розливи витікали знизу для легкого очищення.

  • Завдяки легко знімним задній панелі і 3 слотам для установки накопичувачів (2 x M.2, 1 x 2,5) в будь-який момент можна розширити систему зберігання.
4 мільйони варіантів окремих конфігурацій дозволяють вибрати і налаштувати ту, яка задовольнить всі вимоги інженерів і дизайнерів, а також забезпечить тривалий термін служби пристрою.

Детальну інформацію просимо уточнювати менеджера.
Модель HP ZBook 15 G6 доступна до замовлення.

i-img_hardware_pc_hpzbook15g5.jpg
Наступна стаття
HP ZBOOK STUDIO x360 G5 – найпотужніший конвертибний ПК
Пристрій для професійної роботи зі складною графікою і обробкою великих баз даних. Широкий спектр можливостей цього ноутбука дозволяє витрачати менше сил і часу на звичну роботу.
Детальніше