Поповнення на складі MTI новими ноутбуками ACER
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери!

Інформуємо вас про надходження в продаж нових ноутбуків ACER.

Асортимент і опис новинок:

  • Acer Swift 3
поєднує в собі стиль, потужність і малу вагу. Працюйте швидко і ефективно або розслабтеся і насолоджуйтеся яскравими квітами на 14-дюймовому дисплеї завдяки потужному графічному процесору NVIDIA® та центральному процесору Intel®. Тонкий корпус і тривала робота від батареї дозволяють завжди носити цей пристрій з собою, де б ви не були.

  • Acer Swift 5
Swift 5 - найбільш легкий 14-дюймовий ноутбук вагою всього 990 г з потужною відеокартою NVIDIA®. Він просто створений для роботи і розваг. Він також оснащений новітнім процесором Intel® Core ™, а його товщина складає всього 14,95 мм, тому ви можете бути впевнені в його потужності.

  • Acer Nitro 5
має 2 вентилятори, Acer CoolBoost ™ і 2 вентиляційних отвори допоможуть охолодити пристрій при інтенсивній роботі. CoolBoost ™ підвищує швидкість вентилятора на 10% і покращує охолодження ЦП і відеокарти на 9% (порівняння з авторежимом).
Використовуйте NitroSense, щоб налаштувати температуру, швидкість вентиляторів і інші параметри.
Отримуйте доступ до команд натисканням клавіші NitroSense, а також за допомогою клавіш WASD і клавіші стрілок з продуманою підсвічуванням. Клавіатура з глибиною натискання клавіш 1,6 мм забезпечує неперевершений комфорт при грі. Ефектна червона підсвітка клавіш дозволяє грати навіть при слабкому освітленні.
Технології Waves MaxxAudio® і Acer TrueHarmony ™ зроблять геймінг більш реалістичним і забезпечать максимальну якість звуку. Waves MaxxAudio® покращує баси, голос і гучність, а Acer TrueHarmony ™ робить звучання глибоким і насиченим.
Killer ™ Ethernet E25001 дозволяє контролювати мережевий трафік з орієнтацією на геймплей. Транслюйте ігри без зависань завдяки Gigabit Wi-Fi 5 з технологією 2x2 MU-MIMO. Пристрій оснащений портами, включаючи HDMI 2.0, USB Type-C ™ Gen 1 і інші для зручного підключення периферійних пристроїв.

  • Acer Predator Helios 300
Заряджений і прокачаний - новий Helios 300 готовий до будь-якого виклику: відеокарта NVIDIA® GeForce RTX ™, процесор Intel® Core ™ i7 9-го покоління і новітня система охолодження AeroBlade ™ 3D 4-го покоління роблять його противником, з міццю якого важко посперечатися.

  • Acer Predator Helios 700
Позбувшись обмежень, ноутбук Helios 700 розкрив свій справжній потенціал завдяки висувній клавіатурі. Розсування клавіатури сприяє збільшенню потоку повітря і підвищенню потужності системи, що дозволяє процесору Intel® Core ™ i9 9-го покоління і GeForce RTX ™ 20801 налаштувати пристрій на ультра рівні.

Бажаємо вам вдалих продажів!

Наступна стаття
Блоки живлення серії PNR від світового виробника - компанії FSP
Блоки живлення торгової марки FSP завоювали популярність серед системних інтеграторів і збирачів ПК, а також просунутих користувачів ПК завдяки, безсумнівно, високій якості виробів, їх високої надійності і розумній ціні.
Детальніше