Увага! Зміна розташування нашого західного складу
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

Повідомляємо вам про те, що у зв’язку із зміною розташування нашого західного складу, формування замовлень та їх відвантаження із складу РЯСНЕ 11 та 12 листопада 2022 року здійснюватися не буде.

Починаючи з 14 листопада 2022 року, у Львові, усі стандартні логістичні операції відвантаження на умовах самовивозу та доставки ваших замовлень, будуть виконуватися із складу ПРОТЕК за адресою м.Львів, вул. Європейська, 1.

Свої замовлення з цього складу ви можете розміщувати через наш клієнтський сайт www.distri.mti.ua або звернувшись до менеджерів закріплених за вашими компаніями.

Відвантаження зі складу ПРОТЕК буде здійснюватися згідно із наступним графіком роботи:

  • Самовивіз – з 9.00 до 17.30 (п’ятниця та субота до 16.30).
Доставка Львів та вся Україна:
  • Прийом заявок до 16-00 (п'ятниця, субота до 14-30) - відвантаження на перевізника Нова пошта в цей же день.
  • Прийом заявок після 16-00 (п'ятниця, субота після 14-30) - відвантаження на перевізника Нова пошта наступного робочого дня.
Інформацію про статус доставки ви можете отримати на нашому клієнтському сайті www.distri.mti.ua.

Прохання, логістичні можливості, які має нове розміщення нашого західного складу, максимально використовувати для покращення бізнес взаємодії з кінцевими споживачами і пожвавлення продажів.

Разом до Перемоги!
Ваша MTI hi-tech дистрибуція

Наступна стаття
Увага! Перелік товарів, які звільнені від податку на додану вартість
У зв’язку із прийняттям Постанови КМУ від 09.11.2022 № 1260, Постанови КМУ та Постанови КМУ № 1340 частина товарів нашого асортименту звільнюється від оподаткування податком на додану вартість.
Детальніше