Необхідність інформування про перехід до звичайної системи оподаткування
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

На підставі Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» №2120-ІХ від 15.03.2021р. (далі   Закон №2120-ІХ), юридичні особи вашої компанії мали можливість здійснити перехід на спрощену систему оподаткування.

У зв’язку із нещодавніми змінами в законодавстві, зі сторони вашої компанії може виникнути необхідність в зміні системи оподаткування юридичних осіб, що знаходились на спрощеній системі, на загальну.

Виходячи із цього наголошуємо, що з метою недопущення непорозумінь і порушень при реєстрації податкових зобов`язань та пов’язаних з цим збитків від штрафних санкцій, прохання чітко виконувати вимоги щодо інформування про зміни.

У разі зміни системи оподаткування, про такі зміни необхідно інформувати не пізніше, ніж за 10 (десять) календарних днів до дня набування чинності таких змін. Повідомлення повинне надаватися в письмовій формі за підписом директора або уповноваженої особи, завіреній печаткою підприємства. У разі ненадання або несвоєчасного надання повідомлення про зміни, ваша компанія буде зобов’язана компенсувати нашій компанії збитки, які сталися внаслідок недостовірного відображення інформації про ваше підприємство у податкових та бухгалтерських документах.

Оригінал повідомлення прохання надсилати на відділення Нової Пошти №220 (вул. Борщагівська, 206), м. Київ. Отримувач: Балишев Данило Олексійович, 097-402-80-18, з дублюванням сканкопією на менеджера закріпленого за вашою компанією.

Разом до перемоги! Слава Україні! 

Наступна стаття
Розширено можливості відстеження статусу ремонту на distri.mti.ua
Для Вашої зручності додано сторінку Статусу ремонту для можливості оперативного його відстеження в меню Особистого кабінету Клієнта.
Детальніше