В MTI стартувала партнерська програма проектів з обладнанням ZYXEL
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

Інформуємо Вас про нові умови реєстрації проектів з використанням обладнання та програмного забезпечення ZYXEL.

Як зареєструвати проект?

  1. Мінімальна сума для реєстрації проекту тепер становить 500 USD.
  2. Зареєструйтеся (якщо раніше не були зареєстровані) на партнерському порталі ZYXEL. Посилання для реєстрації - https://partner.zyxel.eu/login/?r=L3Jlc2VsbGVyLw==
  3. Запитайте у Вашого менеджера форму для внесення інформації про проект. Після заповнення,форму необхідно відправити назад співробітнику MTI hi-tech дистрибуції.
  4. Протягом 1-2 днів відповідальний менеджер підтвердить Вам реєстрацію проекту з боку ZYXEL і видасть проектні (унікальні) ціни з додатковими знижками.
Готово!

Навіщо реєструвати проект?
  • Ви підвищуєте Вашу репутацію і статус партнера MTI hi-tech дистрибуції і ZYXEL. Ви зможете отримати індивідуальний підхід і гнучкі умови роботи.
  • Після реєстрації проекту, Ваша угода захищена. Ніхто не зможе продати обладнання ZYXEL Вашому клієнту.
  • Вам будуть доступні додаткові знижки (унікальні проектні ціни) на обладнання та програмне забезпечення ZYXEL. Це дозволить Вам більше заробити і в той же час зробити більш вигідну цінову пропозицію Вашому клієнтові.
  • Ви отримаєте технічну підтримку і консультацію щодо будь-яких питань з боку команди MTI hi-tech дистрибуції і ZYXEL на всіх етапах: від моменту продажу Замовнику рішення та реєстрації проекту, до запуску обладнання в роботу і під час майбутньої експлуатації.
  • Під кожен проект ми формуємо пріоритетне замовлення і забезпечуємо мінімальні терміни доставки обладнання партнеру або замовнику.

За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера нашої компанії!

Бажаємо Вам вдалих продажів!

Наступна стаття
Відкриття регіональних центрів гарантійного обслуговування товарів Esperanza і Mercusys
Для кінцевих споживачів починає роботу мережа центрів гарантійної підтримки в регіонах пристроїв Esperanza / Mercusys.
Детальніше